تحلیل آنچین ارز دیجیتال
تحلیل آنچین نوع دیگری از تحلیل ارزهای دیجیتال است که به تراکنش های درون زنجیره ای، تعداد کیف پول ها، هولدرهای بزرگ و شاخص هایی از این قبیل می پردازد. در این نوع تحلیل، حرکات مهم بازار را بخوبی می توان پیش بینی کرد.
تحلیل آنچین در کنار تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال می تواند در تصمیم گیری های آگاهانه این بازار پرنوسان بسیار موثر باشد. این نوع تحلیل برای ارزیابی و تفسیر داده های بلاکچین بکار می رود و شامل بررسی فعالیت ها و معیارهای مختلف در شبکه بلاکچین است. معامله گران، سرمایه گذاران و پژوهشگران با درک داده های درون زنجیرهای، انتخاب های بهتری را در راستای مدیریت سرمایه گذاری و کسب سود خواهند داشت.
تحلیل آنچین (On Chain) چیست؟
داده های آنچین به تمام اطلاعاتی گفته می شود که روی یک شبکه بلاکچین ثبت شده اند. این داده ها شامل جزئیات تراکنش ها، آدرس های کیف پول ارز دیجیتال، اطلاعات بلاک و سایر معیارهای مرتبط با فعالیت شبکه است. برخلاف داده های برون زنجیره ای که شامل تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی یا فاندامنتال، احساسات بازار و اخبار است، داده های درون زنجیره ای یا آنچین مستقیما روی بلاک چین ثبت شده و قابل تأیید هستند.
انواع داده های درون زنجیره ای یا آنچین:
1-داده های تراکنش:
جزئیات مربوط به تراکنش های یکتا همچون آدرس فرستنده و گیرنده، مبلغ تراکنش و زمان بندی است.
2-داده های کیف پول:
اطلاعات مربوط به موجودی و فعالیت های آدرس که به شناسایی هولدرهای بزرگ و نهنگ ها یا جابجایی مبالغ چشم گیر از یک ارز دیجیتال کمک می کند.
3- داده های بلاک:
جزئیات مربوط به بلاک ها، از جمله اندازه بلاک، پاداش ماینر یا اعتبارسنج و تعداد تراکنش ها در هر بلاک است.
4-داده های قرارداد هوشمند:
برای بلاکچین هایی که از قرارداد هوشمند پشتیبانی می کنند. این داده شامل تعامل با برنامه غیرمتمرکز (dApp) و پروتکل ها می شود.
اهمیت تحلیل آنچین
تحلیل آنچین یا درون زنجیره ای، مزایای بسیار زیادی برای معامله گران و تریدرهای بازار ارز دیجیتال دارد که در زیر به بعضی از آنها اشاره شده است:
1-شفافیت:
داده های بلاکچین به صورت عمومی در دسترس و غیرقابل تغییر هستند و درجه بالایی از شفافیت را ارائه می دهند. این موضوع به کاربران امکان تایید مستقل تراکنش ها و سایر فعالیت ها را می دهد.
2-احساسات بازار:
تریدرها با تجزیه و تحلیل جابجایی رمزارزها در کیف پول ها و حجم تراکنش ها، احساسات بازار را ارزیابی کرده و پیش بینی هایی در مورد نوسانات آتی قیمت به دست می آورند.
3-شناسایی روندها:
معامله گران با بررسی داده های گذشته آنچین می توانند روندهای بلند مدت را شناسایی کرده و بهترین استراتژی را در سرمایه گذاری ها به کار گیرند.
4-شناسایی ناهنجاری ها:
تحلیل زنجیره ای می تواند به کشف فعالیت های غیرمعمول، مانند انتقالات بزرگ یا تغییرات ناگهانی در حجم تراکنش ها کمک کند. این فعالیت ها می تواند نشان دهنده دستکاری بازار یا سایر رویدادهای مهم باشد.
در مقاله بعدی به کاربردهای عملی تحلیل آنچین و ابزارهای مورد استفاده در این نوع تحلیل می پردازیم تا اهمیت این موضوع در کنار تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی و تحلیل اقتصادی بهتر مشخص شود.
لازم به ذکر است برای تشخیص و انتخاب رمزارزهای با پتانسیل رشد بالا و بهترین زمان خرید و همچنین مدیریت ریسک و سرمایه، بایستی اصول معاملهگری و ترید ارزهای دیجیتال و فارکس را به طور صحیح و در یک مرکز آکادمیک تخصصی آموزش ببینید تا بتوانید در این بازار به برایند سود مثبت برسید. پیشنهاد ما مشاوره رایگان حضوری و یا تلفنی با دپارتمان سرمایهگذاری در بازارهای مالی مجتمع فنی تهران نمایندگی رشت است. امید است با انتخاب بهترین روش سرمایه گذاری در یکی از بازارهای مالی معرفی شده، بهترین آموزش ترید در این بازارها را تجربه نمایید.
مجتمع فنی تهران - نمایندگی گیلان میگوید:
ایمان علوی میگوید:
مجتمع فنی تهران - واحد رشت میگوید: