کاربردهای عملی تحلیل آنچین (On Chain)
تحلیل آنچین (On Chain) کاربردهای عملی مختلفی در حوزه ارزهای دیجیتال دارد. این تحلیل به معامله گران، سرمایه گذاران و تحلیلگران کمک می کند تا دینامیک بازار و سلامت شبکه را درک کنند و تصمیم گیری آگاهانه تری در معاملات خود داشته باشند. در این مقاله برخی از موارد متداول جهت تحلیل آنچین یا درون زنجیره ای را بررسی می کنیم:
ردیابی نهنگ ها:
نظارت بر کیف پول های بزرگ ارز دیجیتال برای درک رفتار هولدرهای بزرگ و شاخص که با عنوان وال یا نهنگ شناخته می شوند و چگونگی تأثیر اقدامات آنها بر بازار.
شناسایی سوء استفاده ها، هک ها و کلاهبرداری ها:
تحلیل آنچین می تواند الگوها یا تراکنش های غیر معمول را که نشان دهنده مشکلات امنیتی هستند، آشکار کند و امکان واکنش به موقع برای کمک به اطلاع رسانی به جامعه ارزهای دیجیتال، محافظت از دارایی ها و کاهش خسارت را بوجود آورد.
سلامت شبکه:
ارزیابی سلامت کلی یک شبکه بلاکچین با بررسی معیارهایی مانند حجم تراکنش ها، کارمزد شبکه و تعداد آدرس های فعال.
رعایت مقررات و امنیت:
با ردیابی جریان نقدینگی، به رعایت الزامات نظارتی و ارتقای اقدامات امنیتی کمک می کند.
آدرس های فعال:
تعداد آدرس های منحصر به فردی که در طول یک دوره زمانی مشخص درگیر تراکنش ها بوده اند. این معیار به سنجش سطح فعالیت کاربران در شبکه کمک می کند.
حجم تراکنش:
کل مبلغ ارز دیجیتالی را که در بلاکچین منتقل می شود را اندازه گیری می کند. حجم بالای تراکنش ها می تواند نشان دهنده استفاده قوی از شبکه باشد.
کارمزد شبکه:
هزینه هایی که برای پردازش تراکنش ها در بلاکچین پرداخت می شود. تجزیه و تحلیل روند کارمزد می تواند دیدگاه خوبی را در مورد میزان تراکم شبکه و رفتار کاربر ارائه دهد.
از روش های تحلیل آنچین ارائه شده در بالا سه مورد آخر یعنی آدرس های فعال، حجم تراکنش و کارمزد شبکه در تحلیل و تصمیم گیری معامله گران بسیار مهم و کلیدی می باشد.
چالش ها و محدودیت های تحلیل آنچین:
هر چند تحلیل درون زنجیره ای می تواند اطلاعات ارزشمندی را به شما ارائه کند، این نوع تحلیل خالی از چالش و محدودیت نیست. برخی از این محدودیت ها عبارتند از:
1-پیچیدگی داده:
داده های بلاکچین می تواند پیچیده و حجیم باشد و ممکن است برای تحلیل مؤثر آن ابزارهای پیشرفته و تخصص بالا نیاز داشته باشید.
2-تفسیر:
استخراج نتایج دقیق از داده های آنچین به دلیل نیاز به مقایسه داده ها با وضعیت کلی بازار، می تواند چالش برانگیز باشد.
3-بینش محدود:
بخش بزرگی از تراکنش های مرتبط با ارزهای دیجیتال به صورت برون زنجیره ای و از طریق صرافی ارز دیجیتال متمرکز، پلتفرم های معاملات مشتقه یا صندوق های قابل معامله در بورس (ETF) انجام می شود. این موضوع به این معنی است که تحلیل آنچین تنها تصویری کلی از فعالیت را نشان می دهد و تراکنش های برون زنجیره ای را مستقیما در بر نمی گیرد.
4-نگرانی های مربوط به حریم شخصی:
اگرچه داده های بلاکچین شفاف هستند، اما ماهیت ناشناس بودن آدرس های کیف پول گاهی ممکن است به خطر بیفتد و ممکن است ارتباط این آدرس ها با هویت و فعالیت های مالی افراد کشف شود که منجر به نگرانی های مربوط به حریم شخصی می شود.
لازم به ذکر است برای تشخیص و انتخاب رمزارزهای با پتانسیل رشد بالا و بهترین زمان خرید و همچنین مدیریت ریسک و سرمایه، بایستی اصول معاملهگری و ترید ارزهای دیجیتال و فارکس را به طور صحیح و در یک مرکز آکادمیک تخصصی آموزش ببینید تا بتوانید در این بازار به برایند سود مثبت برسید. پیشنهاد ما مشاوره رایگان حضوری و یا تلفنی با دپارتمان سرمایهگذاری در بازارهای مالی مجتمع فنی تهران نمایندگی رشت است. امید است با انتخاب بهترین روش سرمایه گذاری در یکی از بازارهای مالی معرفی شده، بهترین آموزش ترید در این بازارها را تجربه نمایید.
مجتمع فنی تهران - نمایندگی گیلان میگوید:
ایمان علوی میگوید:
مجتمع فنی تهران - واحد رشت میگوید: